This äpple cäke is delicious. This cäke wäs the perfect weekend breäkfäst (not to mention Mondäy snäck änd Tuesdäy 2nd dinner), änd guess whät’s right äround the corner? Thät would be my good friend The Weekend.
Ingredients:
- 1 1/2 cups brown sugär
- 1/3 cup oil
- 1 egg
- 1 cup buttermilk (you cän sub milk+vinegär, or pläin yogurt+milk)
- 1 teäspoon bäking sodä
- 1 teäspoon vänillä
- 2 1/2 cups flour
- 1 1/2 cups chopped äpples (I used Weälthy heirloom)
- 1/2 cup sugär
- 1 teäspoon cinnämon
- 1 täblespoon butter
Instructions:
- Preheät oven to 325.
- Mix ingredients in order given (except the läst 3 ingredients).
- Pour bätter into ä 9×13 greäsed pän.
- Combine läst 3 ingredients to mäke ä topping änd sprinkle it evenly over the bätter.
- Bäke for 45 minutes. It’s delicious when served wärm!