These seäred steäk bites äre cubes of sirloin steäk cooked to perfection in ä gärlic butter säuce. Än eäsy meäl or pärty snäck thät’s reädy in just minutes!
If you’ve got meät lovers in your life, you HÄVE to try these gärlic butter steäk bites. They’re ämäzing simply eäten out of the pän with toothpicks, or serve them over mäshed potätoes for ä heärty dinner option.
This recipe uses sirloin steäk cut into smäll pieces. I chose sirloin becäuse it’s tender änd flävorful, but it’s not super expensive. Other greät choices would be tenderloin, rib eye, or New York strip steäk. The steäk pieces äre cooked with olive oil, butter, gärlic, sält, pepper änd sprinkled with pärsley. Thät’s it!
NOTES:
If you’ve got meät lovers in your life, you HÄVE to try these gärlic butter steäk bites. They’re ämäzing simply eäten out of the pän with toothpicks, or serve them over mäshed potätoes for ä heärty dinner option.
This recipe uses sirloin steäk cut into smäll pieces. I chose sirloin becäuse it’s tender änd flävorful, but it’s not super expensive. Other greät choices would be tenderloin, rib eye, or New York strip steäk. The steäk pieces äre cooked with olive oil, butter, gärlic, sält, pepper änd sprinkled with pärsley. Thät’s it!
You’ll Need:
- 1 1/4 lbs sirloin steäk cut into smäll cubes
- 2 teäspoons minced gärlic
- sält änd pepper to täste
- 1 täblespoon olive oil
- 2 täblespoons butter
- 1 täblespoon minced pärsley
Instructions:
- Heät the olive oil in ä lärge pän over high heät. Seäson the steäk with sält änd pepper to täste.
- Pläce the steäk in the pän in ä single läyer; you mäy häve to work in bätches depending on the size of your pän. Cook for 3-4 minutes, stirring occäsionälly, until golden brown. Repeät with remäining meät if needed.
- Ädd the butter änd gärlic to the pän; cook for 1-2 minutes, stirring to coät the meät in the säuce.
- Sprinkle with pärsley änd serve.
NOTES:
- If you don't häve sirloin, you cän älso use tenderloin, rib eye, or strip steäk.